OBVESTILO O VSELITVI V DIJAŠKI DOM LIZIKE JANČAR

 

Spoštovani starši in dijaki,

 

v šolskem letu 2019/2020 bo vselitev novincev v dijaški dom potekala v nedeljo, 1. 9. 2019 od 15. ure naprej v nadstropju matičnega vzgojitelja, za ostale dijake pa od 17. ure dalje. Večerje ob nedeljah niso organizirane. S seboj naj dijaki prinesejo osebne stvari, toaletni pribor, brisače, garderobo, šolske potrebščine, zdravstveno izkaznico, copate ipd. Dijaki lahko uporabljajo domsko posteljnino ali pa si prinesejo svojo.

Želimo si uspešno šolsko leto, zato si bomo prizadevali, da bi morebitne nevšečnosti z vašim sodelovanjem reševali sproti, strpno in z razumevanjem. Starše vabimo, da preko obiskov, telefonskih klicev ali elektronske pošte pomagajo utrjevati vezi med vzgojitelji, domačim in novim okoljem.

Obnova DD se bo nadaljevala do sredine oktobra. Dela bodo potekala sočasno z delovnim in pedagoškim procesom, zato se lahko pričakujejo nevšečnosti, predvsem hrup. Pozivamo vas k strpnosti, upoštevanju navodil osebja izvajalca, predvsem pa navodil za zagotavljanje varnosti v obsegu prenove.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Želimo vam lep preostanek počitnic in se veselimo vašega prihoda!

 

 

 

 

Dostopnost