Gostinstvo in turizem

Prehrana | Najem prostora in catering | Nočitve | Slaščice po naročilu

Robert Lukas

Za kulinarične užitke skrbi naš vodja kuhinje Robert Lukas, ki v svojem delu zelo uživa. Redno se izobražuje, svoje kulinarične dosežke pa razstavlja na sejmih in se udeležuje raznih tekmovanj doma in v tujini. Od tam se vedno znova vrača s številnimi medaljami in priznanji. Robert Lukas je član Društva kuharjev in slaščičarjev Slovenije, svoje recepte pa objavlja tudi na kuharskih spletnih portalih.

Za vse informacije glede gostinske in turistične ponudbe so vam vedno na voljo.

Ksenija Povh

ekonomka

E: ksenija.povh@ddlizika.si
T: +386 2 300 46 44

Petra Žavcar

slaščičarka

E: petraz@ddlizika.si
T: +386 2 300 46 43

Štefanija Monjac

receptorka

E: stefanija.monjac@ddlizika.si
T: +386 2 300 46 15
M: 040 303 205

V naši tržni dejavnosti nudimo:

Vsak obrok v našem domu je pravi kulinarični užitek. Individualnim zunanjim gostom nudimo vsakodnevna kosila, na katera se lahko tudi naročite. Naša posebnost so tudi sveže domače slaščice, ki jih vedno sproti pripravljamo. Ob odlični hrani vedno poskrbimo tudi za privlačne pogrinjke. Kosilo lahko naročite tudi za več oseb in odnesete s seboj domov.  Nudimo tudi študentsko prehrano.

Večjim skupinam zraven vrhunske kulinarike in prijetnega ambienta nudimo v naprej pripravljene menije za kosila in večerje, ki jih lahko tudi prilagodimo posebnim željam. Imamo tudi vso potrebno tehnično opremo za predavanja, kulturni in zabavni program. Ob jedilnici sta dodatno na voljo še seminarska soba in učilnica. Na našem parkirišču je tudi vedno na razpolago dovolj parkirnih mest za udeležence.

Dom nudi nastanitve čez vse leto za individualne goste ali skupine, predvsem pa omogočamo oddajo ležišč manjšim in večjim skupinam v poletnih mesecih. Ponujamo vam namestitve v dvo ali triposteljnih sobah. Namestitev zajema  dnevne in večdnevne nočitve z zajtrkom, pol penzione in polne penzione za skupine, souporabo kopalnic, posteljnino, brisačo in neomejen dostop do interneta. V toplejših mesecih je možna tudi uporaba zunanjega športnega igrišča.

V Dijaškem domu Lizike Jančar Maribor poleg vrhunske kulinarične ponudbe pripravljamo tudi sladka presenečenja ob rojstnih dnevih, praznikih, porokah, otvoritvah ali drugih posebnih priložnostih. Vsakodnevno so na voljo ročno izdelani keksi in slano pecivo. Po predhodnem naročilu pa pripravljamo tudi različne vrste kremnih rezin, tort, slaščic na palčki, gibanice, potice …

☙  Kuhinja 

Najem prostora za praznovanja in catering

Poleg okusne hrane in vedno svežih domačih slaščic se vedno potrudimo in iz pestrega izbora namiznih dekoracij izberemo najprimernejšega in ga prilagodimo priložnosti in željam gostitelja. Zavedamo se, da ima dekoracija mize in prostora, kjer bo potekalo slavje velik pomen tako za slavljenca kot druge povabljence, saj se bodo le tako počutili dobro in jim bo celoten dogodek ostal v prijetnem spominu. Naši prostori so osvetljeni z naravno svetlobo, omogočajo pa različno postavitev miz glede na velikost in dinamiko skupine.

☙  Slaščice 

Petra Žavcar

Po dobrem kosilu se vedno prileže tudi izvrstna sladica. Za sladkosnede  v našem dijaškem domu skrbi slaščičarka Petra Žavcar. V svoji delavnici pripravlja razne piškote iz kvašenega, listnatega, vlečenega in krhkega testa.  Po želji pripravi tudi razne kreme v kozarcih, različna mehka peciva, »porcijske« sladice, torte vseh okusov in oblik, minjončke, male tortice, … Prilagajamo se vašim željam in jih poskušamo uresničiti.

Vedno okusni in sveži keksi, kremno pecivo in torte. Naše sladice lahko naročite pri naši slaščičarki in jih prevzamete osebno pri stranskih vratih.

Več na petra.zavcar@ddlizika.si ali 02 300 46 43.

☙  Dobrodošli & dober tek