Gostinstvo in turizem

Prehrana | Najem prostora in catering | Nočitve | Slaščice po naročilu

Aleš Poštrak

glavni kuhar

E: ales.postrak@ddlizika.si
T: +386 2 300 46 43

Za kulinarične užitke skrbi naš vodja kuhinje Aleš Poštrak, ki v svojem delu zelo uživa in se redno se izobražuje.

Za vse informacije glede gostinske in turistične ponudbe so vam vedno na voljo.

Ksenija Povh

poslovna sekretarka

E: ksenija.povh@ddlizika.si
T: +386 2 300 46 66
M: 041 667 466

Štefanija Monjac

receptorka

E: stefanija.monjac@ddlizika.si
T: +386 2 300 46 15
M: 040 303 205

V naši tržni dejavnosti nudimo:

Vsak obrok v našem domu je pravi kulinarični užitek. Individualnim zunanjim gostom nudimo vsakodnevna kosila, na katera se lahko tudi naročite. Naša posebnost so tudi sveže domače slaščice, ki jih vedno sproti pripravljamo. Ob odlični hrani vedno poskrbimo tudi za privlačne pogrinjke. Kosilo lahko naročite tudi za več oseb in odnesete s seboj domov.  Nudimo tudi študentsko prehrano.

Večjim skupinam zraven vrhunske kulinarike in prijetnega ambienta nudimo v naprej pripravljene menije za kosila in večerje, ki jih lahko tudi prilagodimo posebnim željam. Imamo tudi vso potrebno tehnično opremo za predavanja, kulturni in zabavni program. Ob jedilnici sta dodatno na voljo še seminarska soba in učilnica. Na našem parkirišču je tudi vedno na razpolago dovolj parkirnih mest za udeležence.

Dom nudi nastanitve čez vse leto za individualne goste ali skupine, predvsem pa omogočamo oddajo ležišč manjšim in večjim skupinam v poletnih mesecih. Ponujamo vam namestitve v dvo ali triposteljnih sobah. Namestitev zajema  dnevne in večdnevne nočitve z zajtrkom, pol penzione in polne penzione za skupine, souporabo kopalnic, posteljnino, brisačo in neomejen dostop do interneta. V toplejših mesecih je možna tudi uporaba zunanjega športnega igrišča.

V Dijaškem domu Lizike Jančar Maribor poleg vrhunske kulinarične ponudbe pripravljamo tudi sladka presenečenja ob rojstnih dnevih, praznikih, porokah, otvoritvah ali drugih posebnih priložnostih. Vsakodnevno so na voljo ročno izdelani keksi in slano pecivo. Po predhodnem naročilu pa pripravljamo tudi različne vrste kremnih rezin, tort, slaščic na palčki, gibanice, potice …

☙  Sladice 

ČUDOVITE IN OMAMNO DOBRE SLADICE V “LIZIKI”

Po dobrem kosilu se vedno prileže tudi izvrstna sladica.  Izpod spretnih rok naših kuharic nastajajo dobrote kot so:
sveži piškoti, sladice iz kvašenega, listnatega, vlečenega in krhkega testa, prelepi minjončki, izvrstne kreme v kozarčkih ter vrhunske torte najrazličnejših okusov in oblik. 

Prilagajamo se vašim željam in jih poskušamo uresničiti. Naše sladice lahko naročite pri naši slaščičarki in jih prevzamete osebno pri stranskih vratih.

Več na številko 041 667 466.

☙  Dobrodošli & dober tek 

Kuhinja

☙ Kulinarika & narezki 

Domače, znane in manj znane jedi!

Več na številki 041 667 466.

Nesramno dobri in estetsko aranžirani narezki!

Več na številki 041 667 466.

Od oktobra 2022 – obnovljena kuhinja in jedilnica

fotografije sledijo v kraktem

Najem prostora za praznovanja in ‘catering’

Poleg okusne hrane in vedno svežih domačih slaščic se vedno potrudimo in iz pestrega izbora namiznih dekoracij izberemo najprimernejšega in ga prilagodimo priložnosti in željam gostitelja. Zavedamo se, da ima dekoracija mize in prostora, kjer bo potekalo slavje velik pomen tako za slavljenca kot druge povabljence, saj se bodo le tako počutili dobro in jim bo celoten dogodek ostal v prijetnem spominu. Naši prostori so osvetljeni z naravno svetlobo, omogočajo pa različno postavitev miz glede na velikost in dinamiko skupine.

Več na številki 041 667 466.

Uradne ure

Tajništvo: od ponedeljka do petka: 8.00 - 10.00 in 12.00 do 14.00

Računovodstvo: od ponedeljka do petka: 8.00 - 10.00 in 12.00 do 14.00

Blagajna: od ponedeljka do petka: 7.00 - 13.00

Kontaktirajte nas

Pokličite na

+386 02 300 46 15

Email

info@ddlizika.si

Naslov

Titova cesta 24a, 2000 Maribor

Delovni čas

Pon - pet: od 7am do 18pm

Dostopnost