Gostinstvo in turizem

Prehrana | Najem prostora in catering | Nočitve | Slaščice po naročilu
Vsak obrok v našem domu je pravi kulinarični užitek. Individualnim zunanjim gostom nudimo vsakodnevna kosila, na katera se lahko tudi naročite. Naša posebnost so tudi sveže domače slaščice, ki jih vedno sproti pripravljamo. Ob odlični hrani vedno poskrbimo tudi za privlačne pogrinjke. Kosilo lahko naročite tudi za več oseb in odnesete s seboj domov.  Nudimo tudi študentsko prehrano.
Večjim skupinam zraven vrhunske kulinarike in prijetnega ambienta nudimo v naprej pripravljene menije za kosila in večerje, ki jih lahko tudi prilagodimo posebnim željam. Imamo tudi vso potrebno tehnično opremo za predavanja, kulturni in zabavni program. Ob jedilnici sta dodatno na voljo še seminarska soba in učilnica. Na našem parkirišču je tudi vedno na razpolago dovolj parkirnih mest za udeležence.
Dom nudi nastanitve čez vse leto za individualne goste ali skupine, predvsem pa omogočamo oddajo ležišč manjšim in večjim skupinam v poletnih mesecih. Ponujamo vam namestitve v dvo ali triposteljnih sobah. Namestitev zajema  dnevne in večdnevne nočitve z zajtrkom, pol penzione in polne penzione za skupine, souporabo kopalnic, posteljnino, brisačo in neomejen dostop do interneta. V toplejših mesecih je možna tudi uporaba zunanjega športnega igrišča.
V dijaškem domu Lizike Jančar Maribor  poleg vrhunske kulinarične ponudbe pripravljamo tudi sladka presenečenja ob rojstnih dnevih, praznikih, porokah, otvoritvah ali drugih posebnih priložnostih. Vsakodnevno so na voljo ročno izdelani keksi in slano pecivo. Po predhodnem naročilu pa pripravljamo tudi različne vrste kremnih rezin, tort, slaščic na palčki, gibanice, potice …

Za vse informacije glede gostinske in turistične ponudbe so vam vedno na voljo.

Ksenija Povh, ekonomka
T: +386 2 300 46 44
M: +386 41 667 466

Štefanija Monjac, receptorka
T: +386 2 300 46 15
M: +386 40 303 205

Petra Žavcar, slaščičarka
T: +386 2 300 46 63
gostinstvo-turizem@ddlizika.si

Za kulinarične užitke skrbi naš vodja kuhinje Robert Lukas, ki v svojem delu zelo uživa. Redno se izobražuje, svoje kulinarične dosežke pa razstavlja na sejmih in se udeležuje raznih tekmovanj doma in v tujini. Od tam se vedno znova vrača s številnimi medaljami in priznanji. Robert Lukas je član Društva kuharjev in slaščičarjev Slovenije, svoje recepte pa objavlja tudi na kuharskih spletnih portalih.

Poleg okusne hrane in vedno svežih domačih slaščic se vedno potrudimo in iz pestrega izbora namiznih dekoracij izberemo najprimernejšega in ga prilagodimo priložnosti in željam gostitelja. Zavedamo se, da ima dekoracija mize in prostora, kjer bo potekalo slavje velik pomen tako za slavljenca kot druge povabljence, saj se bodo le tako počutili dobro in jim bo celoten dogodek ostal v prijetnem spominu. Naši prostori so osvetljeni z naravno svetlobo, omogočajo pa različno postavitev miz glede na velikost in dinamiko skupine.

Po dobrem kosilu se vedno prileže tudi izvrstna sladica. Za sladkosnede  v našem dijaškem domu skrbi slaščičarka Tatjana Košič. V svoji delavnici pripravlja razne piškote iz kvašenega, listnatega, vlečenega in krhkega testa.  Po želji pripravi tudi razne kreme v kozarcih, različna mehka peciva, »porcijske« sladice, torte vseh okusov in oblik, minjončke, male tortice, … Prilagajamo se vašim željam in jih poskušamo uresničiti.

Share on FacebookEmail this to someonePrint this page
Deli naprej ...